colorerosa.punt.nl
Twijfel
Ik weet het niet, ik weet het echt niet.
Het is lastig omdat ik het leuk vind om een site te hebben, de mailtjes , de reacties.
Maar daar ligt ook meteen een deel van het probleem.
Ik heb sowieso steeds minder ideeen voor updates, en als ik ze al heb, heb ik niet zo'n zin meer om de updates te maken. Er gaat heel veel tijd inzitten, en ik krijg vaak weinig reacties.
Mailtjes krijg ik sowieso al helemaal niet, nouja ik heb er laatst een gehad, waarin een hoop (misschien wel goed) commentaar werd geleverd. Dat mijn site niet meer interessant was, dat het dr niet boeide en dat ik misschien beter kon stoppen.
Ik heb er de laatste tijd gewoon geen puf meer voor.
Ik wil eigenlijk niet meteen stoppen, omdat ik weet dat ik enkele vaste bezoeksters heb,
maar af en toe denk ik ook: Waarom doe ik dit nog? 
Eerst zag ik het echt als hobby, tegenwoordig zie ik het als een ''moet''. Zo van, oh nee ik MOET nog wat aan mijn site doen.  Ik weet het niet, echt niet.

Reacties

Rosa op 24-08-2009 21:37
ik zou het jammer vinden
Vera op 24-08-2009 23:08
Ah ik ken het, haha. Vroeger heb ik ook een eigen "site" gehad, die ik in het begin echt geweldig vond, maar later werd het toch meer een verplichting zoals jij al zegt. Als jij er mee wilt stoppen moet je het gewoon doen en je niet druk maken over wat bezoeksters vinden toch? :p
lois op 25-08-2009 02:37
Ik ben het helemaal met vera eens, het is niet leuk als het een verplichting wordt voor je, en als je het niet meer met plezier doet, wat heeft het dan nog voor nut om door te gaan , haha :) gewoon doen waar jij je goed bij voelt, en niks aantrekken van andere, of van mij haha
Sabine op 25-08-2009 11:58
Ik ben het ook eens met Vera en Lois haha. Ik zou het ook jammer vinden, maar als je er zelf inderdaad geen plezier meer in hebt heeft het ook geen zin.
dorien op 25-08-2009 17:20
Wel ik zou het spijtig vinden
want ik vind je posts wel leuk
Maar je moet niets
Stop als je het wil
 
 
Jenifer op 26-08-2009 21:28
Ik zou het ook jammer vinden omdat ik vind dat je leuke updates maakt. Maar als je ideeën enigszins op zijn en je ziet het als een verplichting is het ook niet leuk voor jou. Misschien is het een idee dat je een pauze voor jezelf (en de site) inlast. Als je meer ideeën hebt, dat je dan weer verder gaat ofzo?

Liefs
Glyonne op 27-08-2009 16:15
Ik kom af en toe op je site en nu is weer voor het eerste naar de vakantie, en dan zie ik super leuke updates en dan zie ik deze staan. En ik zou het erg jammer vinden dat je ermee stopt. Ik heb zelf ook een site www.minigloss.webs.com. Ik vind het ook jammer dat ik weinig comments krijg. Dus iedereen heeft dat wel wie zijn site nog niet super bekend is zoals beautygloss en misslipgloss enz.Is het anders niet leuk als we elkaar linken? En over die ideeen, je kan toch iets van je dagmake up laten zien? of heb je dat al gedaan? Of je zoekt een leuke look op van een ster en probeert het nate maken bij jezelf ofzo?Zozijn er nog meer om op te noemen.
charlotte op 27-08-2009 19:40
ik zou het erg jammer vinden :(
belleza op 28-08-2009 13:35
Zo voel ik me ook precies op dit moment! Vooral omdat ik dit jaar toch echt keihard aan school moet gaan trekken.. ik zit ook zo te twijfelen! lastig he
Jenifer op 28-08-2009 22:32
En weetje al een beetje wat je wil doen? 
Renee op 30-08-2009 14:24
Als je je er niet goed bij voelt: stoppen. Je maakt de site niet alleen voor anderen, maar ook een beetje voor jezelf toch?
Priscilla op 02-09-2009 13:03
Ik kenje probleem. Ik krijg ook wel eens mailtjes met heel veel kritiek, of mensen die mails sturen omdat ze me d'r niet uit vinden zien. Als je ècht veel plezier hebt in je weblog dan zou ik misschien even een korte break nemen, tijd nemen om een nieuwe layout in elkaar te flansen, tijd op meerdere updates voor de bereiden, zodat als je het een dag druk hebt, je toch een update klaar hebt liggen. Maar foto's van je stash, kleding, outfits, omgeving en posts ze op je blog! Maak updates over recepten die je zelf lekker vind, aankoopjes, en beauty & fashion tips. Maak trendreports of wishlistlijstjes. Show ons de meest mooie catwalk en inspiratie foto's, maar doe vooral wat je zélf leuk vind! Daar komen de bezoekers voor terug.

Ik zou het erg jammer vinden als je zou stoppen, maar ik zou het snappen. Als ik jou was zou ik gewoon eventjes een break nemen, maar dat is natuurlijk jouw eigen keus.
Simone op 02-09-2009 16:29
Wauw, wat een ongeloofelijk goed advies Priscilla!
Dat ga ik inderdaad doen! Dankjewel :-)
op 30-10-2009 21:34
Hee!
Echt niet stoppen he .
Ik heb 1x je site gekeken en meteen ben ik fan van (:

x.
slw2012 op 27-12-2010 06:13
In fact, if you don’t acquaint anyone a lot of humans will accept that your affected ToyWatch is authentic, that is how acceptable the archetype has become. You can acquirement this accomplished collectible from 2 sources. The affairs amount is $39.99 for Johnny, and $24.99 for
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl