colorerosa.punt.nl
New bag!
Ik heb een nieuwe tas! Ik heb er eigenlijk al genoeg, maar ik zocht nog een grote tas, om te gebruiken als handbagage (zodat ik mijn laptop ed ook mee kon nemen). Ik kon er maar geen vinden die echt naar mijn zin was, tot ik moest werken. Ik werk bij een drogisterij en zo af en toe is er wat leuks ingekocht. Zoals nu deze tassen, we hadden er maar 3, en die 3 waren afgeprijst van €19,95 voor €9,95 niet veel dus. Hij is echt zo leuk en handig! Groot met binnenin nog een extra vakje, voorop een extra vakje en een soort lintje eraan waar een spiegeltje aanzit :-)
 
please don't mind de deur+deurklink
 
Ik ben er erg blij mee!

Reacties

Judith op 24-07-2009 21:56
Leuke tas :) 
Al is het niet helemaal mijn smaak :P
Gwen op 25-07-2009 00:06
Wat een lieve tas! ;)
Ik had je gister nog teruggemaild, maar weet niet of dat is aangekomen (had in ieder geval niks teruggehad) Als het niet is aangekomen, zou je me anders misschien kunnen toevoegen op hyves? (gwen-plane.hyves.nl) Ik kan even geen andere manier bedenken om een beetje fatsoenlijk te kunnen mailen aangezien de mail niet werkt =)
Het is toch wel fijn om normaal te kunnen mailen in plaats van zo moeilijk als nu =P
Groetjes Gwen
Indigo Webshop
Sabine op 25-07-2009 19:07
OMG, die tas heb ik ook zien hangen! Ik was hem alweer bijna vergeten, maar ik ga m toch maar eens kopen denkik ;)
Birgit op 26-07-2009 12:57
Wouw, mooi zeg! =)
xiaoxiao1 op 21-12-2010 06:26
When humans buy Replica Cartier Watches they charge to boutique and if anytime you don't accept time to roam about to shop, you can go arcade online through the internet. Actress and former child model Amanda Seyfried (her name may be unfamiliar but as soon as you see her face, you're like "oh yeah!") is the youngest of Movado's ambassadors.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl